Skip to main content

Behandelingen

Sportmassage

Spieren die intensief gebruikt worden hebben onderhoud nodig. Dat geldt niet alleen voor sporters, maar ook voor mensen die werk hebben waarin ze zwaar fysiek werk verrichten. Ook spanningen, spanningshoofdpijnen en stress hebben baat bij sportmassage. De massage leidt tot een algehele verbetering van de lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Een sportmassage is ook te combineren met een andere massage.

30 minuten sportmassage € 35,00
60 minuten sportmassage € 60,00

Ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Een ontspanningsmassage kent vele voordelen:
Het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt je bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je weerstand een boost en je lichamelijke klachten verminderen waardoor je je lichamelijk en geestelijk beter gaat voelen.

30 minuten ontspanningsmassage € 35,00
60 minuten ontspanningsmassage € 60,00
90 minuten ontspanningsmassage € 80,00

Hotstone massage

Een hotstone massage is een lichaamsmassage met behulp van warme basalt stenen met als doel het volledig ontspannen van het lichaam. Het heeft een ontspannend effect op het zenuwstelsel,waardoor spanningen makkelijker losgelaten worden.

De warme stenen helpen de spieren ontspannen, daardoor is het een ideale behandeling bij stijve spieren en spierpijn. Daarnaast stimuleert het de bloedsomloop en de werking van de organen. Afvalstoffen worden makkelijker uit het lichaam afgevoerd waardoor het bijdraagd aan het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

30 minuten hotstone massage € 40,00
60 minuten hotstone massage € 65,00

Salon Hamam

Tijdens de hamam behandeling word je op authentieke Turkse wijze gescrubbed en gemasseerd. Door het scrubben van de huid worden alle dode huidcellen verwijderd en de doorbloeding gestimuleerd. De olijfzeepmassage zorgt voor een reiniging van de huid en is tevens een zeer ontspannende ervaring.

45 minuten Salon Hamam € 60,00
80 minuten Salon Hamam € 80,00

Magnesium Scrubmassage

De magnesium scrub massage is een zachte en rustige massage die de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier laat ontspannen. Een scrubbehandeling maakt de huid ook nog eens superzacht én helpt het magnesium nog beter op te nemen. De werking van magnesium zorgt voor extra diepgaande ontspanning van de spieren. Lees hier meer over deze massage: magnesium scrubmassage

45 minuten magnesium scrubmassage € 55,00

Zwangerschapsmassage

Gun je vermoeide lichaam een weldadige ontspanning. Deze massage helpt de algehele spierspanning te verminderen maar richt zich ook vooral op je onderrug. We zoeken naar een comfortabele houding waarbij de massage afgestemd wordt op hoe ver je zwangerschap is.  Je kunt deze massage boeken na je eerste drie maanden van je zwangerschap.

30 minuten zwangerschapsmassage € 35,00

Baby massage

Baby's vinden het heerlijk om aangeraakt te worden en een baby massage is een goede manier om je baby te laten ontspannen en krampjes te verminderen waardoor je baby beter slaapt.

De duur van de babymassage wordt afgestemd op jouw baby waarbij het tarief gelijk is aan een ontspanningsmassage.

Lymfedrainage

Manuele lymfedrainage (MLD) is een zachte, ritmisch uitgevoerde massagetechniek op de huid en het onderhuidse bindweefsel. Door milde rek op de huid te geven opent het netwerk van lymfevaatjes zich waardoor vocht en afvalstoffen versneld worden afgevoerd.

30 minuten Lymfedrainage € 35,00
60 minuten Lymfedrainage € 55,00

Kinesiology Tape / Medical Taping

Medical taping (kinesiology tape) is inzetbaar voor vele klachten. De rekbaarheid van de tape zorgt voor een betere doorbloeding, ondersteund het spierherstel en de lichaamseigen genezingsprocessen.

Per behandeling € 10,00